Електронен каталог


Примерни изрази за търсене                     Влезте в каталога на библиотеката, за да потърсите книга

Своден каталог Регина

 

Скъпи съграждани и гости на Нова Загора и областта,

Публикуването на електронния каталог на библиотеката в Интернет е част от нашата амбиция да улесним вашия достъп до библиотеката и нейните ресурси. Вече може да правите сами справки в каталога за наличната при нас литература. Достъпът е осигурен 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Каталогът съдържа всички книги, постъпили в библиотеката от 1970 г. до момента. На място в библиотеката можете да ползвате електронния каталог на статиите от вестници, списания и сборници, който съдържа :

  • Краеведски материали;

  • Статии в областта на литературознанието в помощ на учениците (материали по Български език и литература).

Предстои изграждане на електронен каталог на старопечатни, редки и ценни издания, които се съхраняват в читалищната библиотека.

Вече може да изпращате заявки за запазване и презаписване на книги по електронна поща. За тази услуга е достатъчно да сте регистриран читател на библиотеката.

Представянето на он лайн каталога стана възможно благодарение на проекта Библиотеката при НЧ „Диньо П. Сивков-1870 г.” – модерен обществен и културен център на Нова Загора, финансиран по програма Глоб@лни библиотеки – България.

 

 

 

 

 

 


 
Библиотека при НЧ 'Диньо П. Сивков - 1870 г.' - Нова Загора
Прима-Софт ООД